maandag 16 mei 2011

Is er niet goed van.

Het blijft malen door mijn hoofd...

Deze morgen zette ik de kinderen af op school met de auto. Toen ik naar huis ging, reed ik gewoon het fietspad op ipv van af te slaan naar de autostrade. Ik was zo erg verstrooid dat ik dacht een fietser te zijn. Mijn hart kromp ineen, de mensen keken verbaasd en ik keerde -met schaamrood- vlug mijn kar.

Awel, ik ben daar dus echt niet goed van.

12 opmerkingen:

Mamasha zei

Oeie! Vandaag een rustige dag opeisen, uw hoofd zit duidelijk te vol.

JoChapeau zei

Oei ... even diep ademhalen, zou ik zeggen.
Enne, zoiets kan iedereen overkomen ...

Polkadotjes zei

Oink, ik kan mij niet precies inbeelden waar jij het fietspad zou opgereden zijn?

Maar zoals Sha zegt: tijd voor een chillday?

Oontje zei

Oeie, gelukkig met alleen maar 'schade' op uw eigen zieltje. Neem het er maar eens van, iedereen heeft dat nodig, een dagje voor zichzelf.

Je SuPoZe zei

Aha, krijg ik een dagje cadeau van iemand? Wanneer? Waar? Hoe? :)

@P: als we van 't school richting zuid rijden bij de lichten. Ik zeg het u een normaal mens rijdt daar niet op met de auto!

Kelly zei

Oei, daar zou ik ook niet goed van zijn. Moest ik kunnen, ik schenk u een dagje - maar 't is misschien beter dat je dat laat regelen door iemand die je kent ;)

Janina Modaal zei

Niet om een tweede keer tegen te komen. Maar ook niet om je eeuwig schuldig over te voelen. Maar zoals iedereen zegt: wel een teken dat t tijd is om t een dagje rustig aan te doen. Eens goed slapen, een warme chocomelk met marsmallows en het hoofd wat laten leeflopen, ... het komt goed!

kleinenijn zei

whoepsie, verstrooid, tkan gebeuren maar waarschijnlijk liefst geen 2 keer hé ;-)

Juffrouw Wallie zei

Als ik het lees moet ik er echt van lachen, sorry! Maar ik vind het gewoon zo'n grappige situatie en het ergste van al, ik kan me voorstellen dat ik dat ook zou kunnen tegenkomen. Gelukkig is er niets ergs gebeurd en was je snel genoeg terug op de gewone baan!

de Oontand zei

ik moet toch ook wel een beetje lachen. Bewijst dat jij ook fietsreflexen hebt, net als ik. Maar ik wens je toch ook wel één (of meer) dagje(s) rust toe!

Je SuPoZe zei

Ik kan er gelukkig ook al wat meer mee lachen. Maar maandag dacht ik toch dat ik aan het doordraaien was. 2 dagen vroeg gaan slapen, wat taken doorgeven of laten vallen, de FLow lezen tijdens de kidszwemles doet ook al wonderen.

Marina zei

Zoiets zou mij ook kunnen overkomen, gelukkig blijft het tot nu toe bij het brood in de ijskast en de kaas in de broodkast, tja en op vlak van handwerk haal ik ook prijzen, de verkeerde wel te verstaan ;-)
Ik lees hierboven dat je gelukkig al en paar middeltjes gevonden hebt, ha en de flow diet doet inderdaad wonderen!