vrijdag 16 april 2010

Heimwee...

Ok, dit is HEM : onze 'nieuwe' vouwtent. Hiermee ging het gebeuren. Och, 't Is schoon geweest! Met een overgelukkig gevoel kan ik terug kijken op een hele toffe 2 weken.


Eerste stop : FRANKRIJK
- Marseillan
- Sète
- Montpellier

Tweede stop : SPANJE
- Sitges
 

Met een bezoek aan ... Barcelona. In 2001 heb ik mijn stage gedaan in BCN wat een ongelooflijke ervaring was. Deze vakantie was de 1ste keer dat ik ben terug gegaan. Ik kan u verzekeren dat ik zenuwen had. Maar het was het zoooooooo waard. Gaudi is en blijft mijn grote idool!

Aan alle mooie liedjes komt natuurlijk een eind. Na een nachtje doorrijden (dit doen we nooit meer!) zijn we terug in Belgenland. Gelukkig is de zon hier ook van de partij en genieten we verder van de laatste dagjes vakantie.
 

5 opmerkingen:

Kelly zei

Dat ziet er als een leuk en ontspannend reisje uit! Lang leve kamperen, ik heb het jaren gedaan met mijn gezin, dat was leuk :)

Polkadotjes zei

O wow N, dat ziet er gewoon megazalig uit! En t-shirtjes weer en zo? Oh, nu ben ik jaloers.
Super dat het zo goed meegevallen is.

Poppie zei

wat een toffe vakantie, zelfs al op het strand en de zon... hmmm... ik wil ook vakantie ;)

Emma en Mona zei

Zo leuk dat dat er uit ziet!
En gaat dat wat? Met drie kindjes gaan kamperen?
Die van ons worden altijd lastig als we op vakantie gaan. Ze zijn zo enthousiast dat ze niet willen slapen en na enkel dagen zijn ze uitgeput...
Hopelijk hebben jullie er van kunnen genieten!

"Je SuPoZe" zei

Met 3 kindjes in de vouwtent met donker buitenzeil gaat prima! Vroeger hebben we ook nog met een gewone tent gekampeerd en dat was veel lastiger omdat ze idd niet wilden slapen.
Het was ongelooflijk gezellig om zo midden in de natuur te leven met ons 5-jes en lekker veel tijd met elkaar door te brengen.
Jef wist ons na een weekje wel te vertellen dat hij de tv en computer zo miste... Gelukkig duurde dat niet lang!
Vandaag zijn ze met foto's en hun 'reisspulletjesdoos' naar school getrokken om alles aan de juffen te vertellen.