zondag 28 maart 2010

Remember...

Exact 1 week geleden zijn we onze verzorgingstas 'verloren'. Vandaag heb ik al een nieuw, klein model: een Zsazsa'ke. De 1ste keer dat ik iets van haar maak, maar waarschijnlijk niet de laatste keer. Zo'n goeie uitleg!

  

En onze Je met de rugzak is voor het eerst op scoutsweekend. Ik stop maar niet met denken hoe leuk dat vroeger bij ons was. The good old times! De jeugdbewegingsfanaten onder jullie zullen het zeker met me eens zijn dat dit toch een unieke ervaring is. Ik heb daar alvast zeer goede vrienden aan over gehouden.

 
Hij was er alvast klaar voor.

En zoals jullie merken, kan ik ook terug foto's trekken: met onze nieuwe Fuji. Ik moet nog eens goed de handleiding lezen, maar op het 1ste zicht lijkt het ok. 
Het is een 'tussen de 2'-model geworden: niet te groot, een goede zoom, filmfunctie en een scherpe prijs (Makropromo). Bedankt voor de vele reacties!

8 opmerkingen:

Poppie zei

De foto's zien er alvast zeer energiek uit, zowel het mooi afgewerkte tasje als het model dat zin heeft in een scoutsweekend. veel plezier met jullie nieuwe toestel.

Polkadotjes zei

Is 't meegevallen op zijn eerste scoutsweekend? Stien wou niet gaan.

"Je SuPoZe" zei

@ P: Och, zooooooo enthousiast dat hij was en hij wil meteen mee op kamp. Dat is dan geregeld! Natuurlijk was het deze avond dan wat minder, moe en koppig en zagen en wenen, maar dat hoort er allemaal bij!

Stien zei

Voor 't eerst op weekend, ja, da's spannend! En leuk! Ik weet ook nog wel goed dat ik het niét leuk vond als ons moeke bij't thuiskomen zondag vroeg: "En, hoe was't? Vertel eens? Wat hebt ge allemaal gedaan?"
Al kan ik me ook voorstellen dat ge als moeder wel heel curieus bent naar wat uw kinders hebben uitgestoken!

Ella Montella zei

Dat is wel een geweldig tof stofke zeg, vanwaar komt het?

"Je SuPoZe" zei

@Stien: Ja, ik vond dat vroeger ook niet fijn, maar nu ben je zo nieuwsgierig! Gelukkig heeft hij deze morgen 100-uit verteld!

@Ella M: Ik dacht dat ik die stof gevonden had op het stoffenspektakel. Ik was ook meteen verkocht.

Miss Stik zei

Tof patroontje he. En een handig zakje. Wat een fantastische stof zeg! Niet gezien op het stoffenspektakel. Ik heb ook wel geen gave voor het ontdekken van pareltjes in zo'n massa stof.

Juffrouw Wallie zei

Mooi stofje, dat past goed voor zo'n zakske. Handig hé, die luierzakjes, ik ben ook een fan! ;)