vrijdag 11 februari 2011

Give away

Aangezien onze jongste spruit bijna 2 jaar geleden geen Babette maar een Polletje bleek te zijn, bleef ik hier met een pakje liggen.
Nu ook mijn broer en schoonzus op 7 februari een Oscar kregen, blijf ik nog altijd met dat pakje zitten.
En eigenlijk is het te mooi om zo maar in een doos te steken. Daarom geef ik het (met een beetje pijn in het hart) weg.

Misschien wel aan u?

  
Eenjarige meisjes zullen er deze zomer ongetwijfeld koddig uitzien in dit ensemble dat mijn schoonmoeder maakte. Laat een berichtje na en misschien kiest Pol er wel uw naam uit.

6 opmerkingen:

boomie zei

Ooooh, ik doe heel graag mee!

lies zei

't is een schoontje, jammer genoeg geen 1 jarige meisjes hier, dus ik laat het graag over aan iemand anders!

flooke zei

Ik ben meter van een superschattig meisje! Ze heet Zoë en wordt in mei 1 jaar! Ik zie ze in gedachten dan ook al stralen in dit mooie setje ;-) Bij deze ding ik graag mee voor dit ensembleke!

Groetjes!
flooke

.tonBouton. zei

Mijn nichtje Kaat is tegen deze zomer precies 1 jaar, het zou haar beeldig staan.
Als tante ben ik er nog niet in geslaagd om, behalve een pamperzakje en geflockte bodietjes, iets in elkaar te steken (foei foei)
Ik doe dus graag mee!

Lynn zei

Schoon gerief van de schoonmoeder! Mijn zoon zal ik niet in dat pakje proberen stoppen, maar ik voorspel dat ik volgende keer zal bevallen van een dochter die ter wereld komt in de lente en aldus in de zomermaanden dit ensemble kan dragen, hoera! (of moet ik niet zo op de zaken vooruit lopen?)

Harvest TwentyTen zei

Ooooooh, had je dit 6 jaar geleden gepost dan had dat perfect gepast voor ons Babette :)) maar nu kan het misschien nog dienst doen voor mijn vriendin's Juliette?? En weet je wat, Pol vind ik ook een kei-leuke naam!