zondag 20 juni 2010

Wommen - give away

Watte? Dit vraagt om meer uitleg:

Sinds een klein jaar ben ik lid van een mond-tot-mond-reclame netwerk the Insiders. Daar kan je gratis nieuwe producten uittesten en ze mee helpen bekend maken. Ik weet niet meer hoe ik daarbij ben gekomen, maar ik vond het ergens intrigerend -gratis producten :-)- dus ik schreef me in. Je moet een heleboel gegevens over jezelf invullen zodat ze een profiel van je kunnen opmaken. Voor alles krijg je punten die je dan kunt inruilen.

Lang hoorde ik hier niks van, maar 2 weken geleden kreeg ik bericht dat ondergetekende was geselecteerd om reclame te maken voor Sanex zero%: een biologische douche gel.

Awel, ze hebben mijn profiel goed begrepen en ik ben hier blij mee.

Deze week kreeg ik van de postbode een groot pakket met daarin mijn campagnemateriaal: 10 flessen douche gel, 2 navulpakken, 15 bonnen, 1 shower coach (= douche zandloper).
Ikzelf mag 2 flessen opgebruiken, de navulpakken houden en testen of ik mezelf in 5 min. helemaal proper krijg met de shower coach (de1ste keer is al mislukt, alhoewel ik me gehaast had)

Wat wordt er nu van mij verwacht?
- Ik mag 8 flesjes douche gel Sanex zero% uitdelen (ofwel voor een normale huid - ofwel voor een droge huid),
- die mensen testen de douche gel uit,
- vertellen mij wat ze er van vinden (alle voor- én nadelen van het product)
- en ik moet dan op de site een verslag daarover maken. Easy peasy lemon squeezy!


Nu hoef ik enkel nog 8 (Gentse) vrijwilligers te vinden die de flesjes Sanex Zero% willen uittesten-op hun blog vermelden-aan vrienden aanbevelen (of juist niet) zodat die mond-tot-mond reclame optimaal benut wordt.

Het enige dat ik vraag is om aan mij te rapporteren. Als beloning geef ik dan nog eens een bon voor een gratis terugbetaling van een nieuw aangekocht flesje (je moet het wel eerst aankopen en dan een strookje invullen en opsturen - persoonlijk vind ik dat wat omslachtig).

Als laatste heb ik dan nog 7 bonnen over die ik ook wil verdelen over vrijwilligers.

Laat maar iets weten!

PS1 : ik vraag om Gentse vrijwilligers, omdat ik alles dan persoonlijk of via de brievenbus kan afgeven en er zo geen kosten aan heb.

PS2 : ik heb dit nog nooit gedaan, heb daar zelf geen cent aan uitgegeven, verdien daar ook niks aan, ben gewoon enthousiast door het materiaal dat ik ben toegestuurd en eigenlijk heel nieuwsgierig hoe dit zal aflopen.

18 opmerkingen:

de Oontand zei

mmmm, dat wil ik wel eens proberen. En een schoon verslagske schrijven...

Oontje zei

O, ik ben daar ook lid van, maar nog nooit wat mee gedaan. Ik wil u wel helpen :-) En 'k wil er zelfs nog zelf omkomen ook. Dan hebt ge d'er helemaal geen werk meer aan.

Mme Li zei

Fan van bio en eco, fan van staaltjes, monsters en nieuwe dingen uitproberen, hou van kritiek geven (goed én slecht), woon in Gent, ben maw een vrijwilliger!

Je mag de tube met Oontje meegeven, in mijn brievenbus komen stoppen (als dat lukt) of mij jouw adres geven en dan kom ik er zelf om.

Gegroet, Mme Li

No-Re-Mi zei

Hier nog een vrijwilliger die aan de voorwaarden voldoet!! Altijd leuk om nieuwe dingen te testen en zeker als het om douchegel gaat (zei de douche-verslaafde).

Je SuPoZe zei

Aha, zo leuk! Reeds 4 kandidaten. Geven jullie je adres eens door via mail en ook of je de gewone of gevoelige huid gel wil. Dan probeer ik die zo snel mogelijk te bussen.

Nel zei

Ik wil ook wel meedoen!
We kunnen afspreken voor een geheime transactie in het park, anders vind je mij op nr. 40. Mocht je nog mensen tekort komen, ik weet zéééker dat Hadewijch ook enthousiast zou zijn.

Je SuPoZe zei

Nel, ok ik reken Hadewijch er ook bij.
Dames, indien goesting en schoon weer : woensdag afspraak in het park!

Oontje zei

Keizerspark? Arbed?
Ik wil er wel om komen (uur?), maar 't zal zonder kindjes zijn, want ik heb die van Li ook te gast en dat vervoert een beetje moeilijk, zo vijf kinders op de fiets.

Je SuPoZe zei

Ik ben normaal vanaf 15u-15u30 in den Arbed aanwezig. Maar als het niet lukt, Oontje, dan kom ik het wel brengen. We zien wel.

Mamasha zei

Zou ik durven? Mijn gedacht zeggen? Ewel ja! Ik mail!

kleine zei

Ik zou ook graag meedoen, ik heb vrij droge benen en armen en heb eigenlijk nog geen echte oplossing gevonden in zeepvorm, moet altijd bodylotion smeren. Maar thoeft zeker niet per se voor droge huid te zijn, want de rest van mijn vel is wel normaal :D Als je er nog hebt he... Ik zit in Gent op kot.

Je SuPoZe zei

LOL Mamasha!
En kleine : hopelijk is de Sanex zero% een oplossing. Wat zal dat een mond-tot-mond reclame zijn!

Je SuPoZe zei

Kleine en No-Re-Mi geven jullie mij eens je adres door? Mijn mailadres staat op mijn blog. Danku!

de Oontand zei

geheime zending is gearriveerd én getest. Verslagje volgt! Bedankt he

**Sabine** zei

hebt ge der intussen nog over of ben ik te laat met mijn kadidatuur? :-)

Je SuPoZe zei

@ Sabine, alle flesjes zijn al toegewezen, de helft heeft de fles al ontvangen, de andere helft zal dat morgen doen. Gene meer op overschot. Wel nog bonnetjes.

Anoniem zei

Heb mij in dit warme weer schoon elke dag een douche genomen en voila sie proper en goed ruikend de dag begonnen!!!
groetjes Hadewijch

Elza D. zei

Ik heb dat geheel vrijwillig gekocht in den Deleis. Win ik nu ook iets? :-)