dinsdag 22 februari 2011

En de winnaar is...

Eindelijk vond de onschuldige hand tijd om een lotje te trekken : tonBouton krijgt binnenkort een meisjestenue in haar bus. Oftewel geef ik het persoonlijk af op de receptie van  De IJverige Wijven volgende week woensdag.
Kies maar!

vrijdag 11 februari 2011

Give away

Aangezien onze jongste spruit bijna 2 jaar geleden geen Babette maar een Polletje bleek te zijn, bleef ik hier met een pakje liggen.
Nu ook mijn broer en schoonzus op 7 februari een Oscar kregen, blijf ik nog altijd met dat pakje zitten.
En eigenlijk is het te mooi om zo maar in een doos te steken. Daarom geef ik het (met een beetje pijn in het hart) weg.

Misschien wel aan u?

  
Eenjarige meisjes zullen er deze zomer ongetwijfeld koddig uitzien in dit ensemble dat mijn schoonmoeder maakte. Laat een berichtje na en misschien kiest Pol er wel uw naam uit.

zondag 6 februari 2011

Marcel

De Marcellen, daar maakt mijn jongste broer deel van uit. Een groepje maten die zeveren en pokeren en uitgaan en Irish coffees drinken en meer van die dingen.

Die broer werd in januari 30. En hij gaf gisteren een serieus feestje in het vernieuwde Jan van Gent. Zo een feestje waarbij je de volgende dag de uren aftelt vooraleer je terug in bed kan.

De laatste in de familie die op tram 3 is gesprongen. Speciaal. Dus daar hebben we er eentje op gedronken. En gedanst. Dat was lang geleden. En vrienden terug gezien en ferm gelachen. En natuurlijk cadeautjes gegeven, waaronder dit marcelleke voor de tuinman.


vrijdag 4 februari 2011

4 op een rij

Pol groeit. Hij groeit van maatje 86 naar 92. Mijn kleinste wordt groter, en zo ook zijn broekjes.


Dit zijn de simpelste broekjes ever, ooit eens overgenomen uit een oldschool Knippie. Een peuter heeft echt niet meer nodig dan een rekkerbroekje.Misschien moeten we februari uitroepen tot broekjesmaand? ...Dan ben ik alvast goed begonnen!