zondag 27 juni 2010

Liefde is...

 om 6u 's ochtends Pol zijn slaapzakje verder afwerken.


Ja, we zitten hier tijdelijk met een vroege vogel in huis waarbij 5u30 geen uitzondering is. Gelukkig dat we ons nog kunnen bezig houden :).

Het stofje had ik vorige week op Petit Bazaar bij Vermiljoen gekocht en ging een rokje voor Suzanne worden. Maar 't meisje zal dat wel niet zo erg vinden en mag natuurlijk een nieuw stofje kiezen.

Het manneke was ongelooflijk content en na wat ochtend-gymnastiek ligt hij nu te ronken in zijn bed.

zondag 20 juni 2010

Wommen - give away

Watte? Dit vraagt om meer uitleg:

Sinds een klein jaar ben ik lid van een mond-tot-mond-reclame netwerk the Insiders. Daar kan je gratis nieuwe producten uittesten en ze mee helpen bekend maken. Ik weet niet meer hoe ik daarbij ben gekomen, maar ik vond het ergens intrigerend -gratis producten :-)- dus ik schreef me in. Je moet een heleboel gegevens over jezelf invullen zodat ze een profiel van je kunnen opmaken. Voor alles krijg je punten die je dan kunt inruilen.

Lang hoorde ik hier niks van, maar 2 weken geleden kreeg ik bericht dat ondergetekende was geselecteerd om reclame te maken voor Sanex zero%: een biologische douche gel.

Awel, ze hebben mijn profiel goed begrepen en ik ben hier blij mee.

Deze week kreeg ik van de postbode een groot pakket met daarin mijn campagnemateriaal: 10 flessen douche gel, 2 navulpakken, 15 bonnen, 1 shower coach (= douche zandloper).
Ikzelf mag 2 flessen opgebruiken, de navulpakken houden en testen of ik mezelf in 5 min. helemaal proper krijg met de shower coach (de1ste keer is al mislukt, alhoewel ik me gehaast had)

Wat wordt er nu van mij verwacht?
- Ik mag 8 flesjes douche gel Sanex zero% uitdelen (ofwel voor een normale huid - ofwel voor een droge huid),
- die mensen testen de douche gel uit,
- vertellen mij wat ze er van vinden (alle voor- én nadelen van het product)
- en ik moet dan op de site een verslag daarover maken. Easy peasy lemon squeezy!


Nu hoef ik enkel nog 8 (Gentse) vrijwilligers te vinden die de flesjes Sanex Zero% willen uittesten-op hun blog vermelden-aan vrienden aanbevelen (of juist niet) zodat die mond-tot-mond reclame optimaal benut wordt.

Het enige dat ik vraag is om aan mij te rapporteren. Als beloning geef ik dan nog eens een bon voor een gratis terugbetaling van een nieuw aangekocht flesje (je moet het wel eerst aankopen en dan een strookje invullen en opsturen - persoonlijk vind ik dat wat omslachtig).

Als laatste heb ik dan nog 7 bonnen over die ik ook wil verdelen over vrijwilligers.

Laat maar iets weten!

PS1 : ik vraag om Gentse vrijwilligers, omdat ik alles dan persoonlijk of via de brievenbus kan afgeven en er zo geen kosten aan heb.

PS2 : ik heb dit nog nooit gedaan, heb daar zelf geen cent aan uitgegeven, verdien daar ook niks aan, ben gewoon enthousiast door het materiaal dat ik ben toegestuurd en eigenlijk heel nieuwsgierig hoe dit zal aflopen.

zaterdag 19 juni 2010

Nog eentje

en er zullen er waarschijnlijk nog vele volgen.
Maar probeer eens een 1-jarige op een deftige manier te fotograferen... De huil/wegkruip/nietstilwillenzittende foto's heb ik maar achterwege gelaten.

De knielappen vind ik zelf wel leuk, maar ik ontdek nu dat het veel moeilijker is om te combineren met een t-shirtje (en ok, ze staan niet helemaal gelijk. Toeme, ik had nochtans zo goed gemeten.) .

Driekwart broek démodé?

Hier wordt er ook gewerkt aan de zomergarderobe. 

Na het proefbroekje ...

... tijd voor het echte werk.
Staat hij er niet bééldig mee?Het modelletje komt van hier en is herwerkt naar een driekwart broek (nee, 't is geen te korte 'lange' broek!)

Ook al is de driekwart broek volledig uit de mode (volgens De Morgen vorige week), het zal toch beter zijn voor Pol zijn knietjes.

vrijdag 11 juni 2010

De tijd vliegt

De tijd vliegt en wel zodanig hard dat we met moeite Pol zijn 1ste verjaardag gevierd hebben. Dus nu -na 2 weken(!)- een verslagje.

Op 29 mei 2009 was hij daar. Een superbaby na een superbevalling!

Rond 4u30 kwam ik wakker met een wee. Een half uurtje later telefoneerden we mijn schoonbroer (die een nogal vaste slaper is en dus zijn telefoon niet hoorde), 10 minuten later besloten we toch om mijn broer op te bellen (die eigenlijk de reservebabysit was aangezien hij nog met een halve hersenschudding rondliep door een fietsongeval). Gelukkig nam de 2de wel zijn gsm op en even later stonden hij en zijn vrouw bij ons thuis. Rond 5u30 vertrokken we al puffend naar het ziekenhuis. Daar mocht ik meteen in het bad en een uurtje later lag Polleke daar al te spartelen.

Makkie!

En tot nu toe is het nog altijd genieten. 

Behalve als hij niet snel genoeg zijn ijsje krijgt... Djeezus!

donderdag 10 juni 2010

Zonnehoed

Ok, als we dan toch onze slechtste creaties gaan tonen...

Wat een ongelooflijk leuk/hip/cool zonnehoedje voor Pol moest worden, eindigt in een slecht gestikt/slap/te klein exemplaar voor de pop.

Slechts 1 voordeel: Suzanne is blij.

dinsdag 8 juni 2010

500 gr...

...aardbeien geplukt vandaag!
En er zullen er nog veel volgen:

Heel misschien breng ik er morgen mee naar de ijverige wijven?

vrijdag 4 juni 2010

Grote Jongensfeest (2)

Deze week zijn we eindelijk in actie geschoten : lijstjes maken. Tjonge, wat ben ik daar goed in : dagindeling, materiaallijst, menu, boodschappenlijst, to do en wanneer. Het staat tot in detail op papier. Ik kan daar echt uren over nadenken (en tijd mee verliezen).
Maar het loont wel, want nu moet ik telkens maar mijn daglijstje nemen en die afwerken.

Dinsdagnamiddag : boodschappen doen.

Woensdag: koekjes bakken.


Donderdagavond : ganzenbord in elkaar steken over Jef zijn 6-jarig leventje.

 Vrijdag : koekjes in zakjes stoppen en een brownietaart  bakken
De bedoeling is dat iedereen een zakje koekjes mee naar huis krijgt als aandenken aan de (hopelijk) mooie dag.

Tot hier toe : alles ok. Maar ik durf niet te veel aan morgen denken, want dat lijstje is toch precies langer dan al die andere...

woensdag 2 juni 2010

Apetrots

Ja, dat ben ik op mijn neef! Mag toch, hé?